Lågviskös Epoxy BAS  LVS

Epoxy BAS LVS, låg viskös, är perfekt för att väta genom epoxy sizad glasfiber och andra armerings väver.  Mättnads belägga material t.ex. trä, vakuum bagging, infusion/injicering och försegling av trä är några användningsområden.

Blandas med alla MAS Epoxi härdare, alltid förhållandet* 2:1 bas och härdare.  Det härdar inom ett brett temperaturintervall och bildar ett hållfast limförband. Epoxyn klara hög luftfuktighet och det underlättar mycket, och gör att den passar för en mängd olika applikationer.

Blanda in MAS Fyllnadsmedel fär att använda epoxyn som spackel, för att täcka för hål eller fylla hålrum och repor. Mas LVS Epoxy är tillräckligt tunnflytande fö att sjölv flyta ut och tränga igenom, egenskaper som är viktiga för fullständig vätning av fibervävar som användes vid förstärknings och lamminerings arbeten och det minskar risken för ofyllda hålrum och andra ev. defekter.  Epoxyn är fri från lösningsmedel och krympningen är mindre än 1 %.

Ett tips

Att tänka på i vårt avlånga land, när epoxien transporteras långa sträckor med  lastbil så är det vintertid så att epoxien inte flyter så bra vid minus grader eller ser vit ut vid framkomsten, det är inget som helst fel, ställ den varmt  på ett element  eller pannrummet så är har den snart återhämtat sig och flyter bra. Man vill ju ha tunna lager och det når man med  värmningen. Jag håller alltid epoxyn varm! Detta gäller  även FLAG.

Storlek: 1.5L, 3L och 7.5L

epoxy bas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ L�nkar Videor